10 mars 2009

PT träning

Oj oj oj, det är faktiskt det enda jag kan säga. Dock kändes det som att det inte va lika "hårt" idag som förra veckan, men vad gör det, jag kommer fortfarande inte kunna gå i morgon bitti!

PT träning
Min galna PT kom ut och mötte mig vid receptionen idag, full i florsocker. Han hade laddat med en semla inne i köket och såg allmänt pillemarisk ut, frågade om ajg var redo och om jag kom ihåg benövningen som jag sa brände som eld i mina ben! Japp den kommer jag ihåg mer än väl och idag brännde den om möjligt än värre!

Det jag pratar om är benpress maskinen där vi går från tio repetioner, med tio sekunder i statisk ställning i botten (där det känns som värst) för att fortsätta med 9 repetitioner och 9 sekunder i statiks ställning. Ja ni fattar konceptet! Efter sjuan skrek jag, efter feman ville jag gå hem och efter trean gick jag på ren och skär ilska! men jag klarade det!

Därefter kom det som kommer att orsaka problemen med att gå i morgon, utfallssteg. Nu pratar vi inte ett par stycken på varje ben, nej vi pratar om utfallssteg med tung bodybar på axlarna runt hela j*vla gymet! Jag tycker inte om utfallssteg, jag har aldrig tyckt om utfallssteg, men säger Erick att det ska vara utfall så blir det så, han bestämmer och jag lyder (dock med visst mutter och skrik under tiden *s*)!

Sedan rev vi av rygg, lats, axlar och bröst i en faslig takt! Supersetten avlöste varandra och innan jag visste ordet av vad det dax för det mördande magövningarna och rehabträning för handleden. Men jag måste erkänna någonting! Jag kommer att bli grymt stark i både armar och bröst av denna rehabträning! Idag gjorde jag armhävningar, ok på knä men ändå, på knogarna med raka handleder! De ni, de e jobbigt ska ni veta!

Pulsklockan
Tyvärr glömde jag både att sätta på klockan och stänga av den i tid idag! På kom den inte för änns in i slutet på mördar benövningen och av kom den inte för änns jag var i omklädningsrummet. Då hade jag inte bara stretchat (ljuvliga, ljuvliga tingest) utan även fått en 10 minuters lång massage av min stackars handled! Så siffrorna får ni ta med en nypa salt!

Max 174 bpm (95 %)
Medel 142 bpm (77%)

Nu står det en ugnspannkaka och håller på att gräddas i ugnen, gjord på dinkel och mycket ägg, det va tur att jag kom ihåg att ta med mig "efter tränings" maten idag, för annars hade jag nog ätit upp datorn under tiden jag väntar!

Inga kommentarer: