10 mars 2009

Morgonspinning!

Det var med ett ganska förvånat aniktsdrag jag tittade ut genom fönstret i morse och konstaterade att det låg något vitt på marken! Vad är detta, skulle det inte bli vår nu? Men icke, snö och slask var det som mötte mig innan klockan sex när jag på ganska sliriga ben gick de 10 meterna till bussen!

Morgonspinning
I morse hade jag alltså bestämt träff med Ciz för ett morgonpass med SuperTerese! Äntligen skulle jag få mig ett pass där det finns en mening, ett upplägg och en tanke bakom!

Idag var det 6 pulstoppar som gällde där vi började bygga upp den första i 7 minuter och den sista i 2! Ville man kunde man alltså köra rejält hårt hela passet eller så kunde man köra lite lugnare i uppbyggnadsfasen och trycka på ordentligt i totalt 6 minuter! Jag körde någon slags mellanting!

Tyvärr kändes benen ganska stumma efter gårdagskvällen (vilket jag verkligen inte trodde att dom skulle göra) så jag fick slita ganska ont för att komma upp i puls! Kroppen ville, hjärtat ville men benen hade inte så mycket att ge tillbaka! Men det var bara göra det bästa av situationen och en check på pulsklockan visar att jag i snitt låg runt 70% av max med en toppnotering på 82%.

Nu väntar dagens första möte så jag måste rusa!

2 kommentarer:

Terese sa...

Inte såg jag några tunga ben. Tyckte du körde på bra! :-)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hehehe...då maskerade jag det bra... för tunga va dom kan jag lova! Huua ligen!