27 okt. 2008

Styrketräning och snack!

Så här efteråt kanske det inte va helt genomtänkt att ha bokat träningsdate idag, men jag intalar mig själv att det va bra att bli lite varm och känna att kroppen fortfarande gillar mig!

Styrketräning
Jag och Puma hade bokat träningsdate idag och i lobbyn på SATS Stadshagen mötte jag en ganska trött men alltid lika glad Puma! Vi disskuterade såklart helgen och alla dess vedermödor, konstaterade att våra rumpor hade sett bättre dagar och slutligen satte vi kurs mot hantlarna och skivstängerna! Det fick bli de musklerna som för dagen kändes minst sargade dvs biceps och mage! Jag höll mig på väldigt lätta vikter medans Puma låg på den vanligt höga nivån. Bicepscurl med stång och hammercurl med hantlar, situpps på boll (med fötterna på ribbstol) och slutligen "Lissebergs maskinen" för magen! Sen tyckte vi att det var slut för idag och vi återvände till det trygga omklädningsrummet igen!

30 minuter tog passet och jag kan väll säga att jag har kännt mig både starkare och kaxigare än vad jag gjorde idag! Men det va kul att träffa Puman och höra om helgen, det va bra att vi bestämde oss för att hoppa över morgondagens plannerade gästspel på Balance (som vi tar en annan dag istället) och det va bra att vi bestämde att vi skulle ses på Pias pass på onsdag! Så nu finns det ingen chans att missa och hoppa över, istället går tiden åt till läkande av ömma muskler!

Inga kommentarer: