1 okt. 2008

Pia spinning

Idag skulle jag köra spinning med mina arbetskamrater, men instruktören dök inte upp och vi hade ingen nyckel, så det blev inte så mycket av det. Men vad gör det, en onsdag finns ju alltid Pia tillhands!

Spinning
Igår frågade Puma mig om jag skulle på Pias spinningklass idag men eftersom jag lovat bort mig till mina arbetskamrater svarade jag nej. Nu kom ju inte vår instruktör så planen ändrades kvikt! Jag vände näsan mot tunnelbanan och Hötorget istället eftersom jag sett fram emot att få svettas lite på en spinningcykel! Jag kan faktiskt itne minnas sist jag va på ett Pia pass, så att jag längtat är en underdrift!

Jag mötte Puma i omklädningsrummet, som blev glad att se mig (hoppas jag *s*), och skickade iväg henne att boka cyklar eftersom jag låg på reservlista till klassen! Självklart fick jag plats och intog snart min skinande springare för kvällen, för här skulle det cyklas!

Backar stod på programmet och backar blev det! Först backintervaller, 2*2 minuter, 2*90 sekunder, 2*60 sekunder och 2*30 sekunder, "vila" i ca 3 minuter och så tog vi om allt igen! Efter det andra varvet väntade sedan ca 5 minuter i högt, tungt och tufft tempo rakt in i mål! Svettigt, tungt och fantastiskt roligt!

Men, och detta är ovanligt för att vara ett Pia pass, så infann sig inte den riktigt euforiska spinningkänslan idag. Det var något som fattades! Jag vet inte om det berodde på att jag och Puma satt på fel ställe, dvs inte där vi brukar under ett Pia pass och inte hade det vanliga stödet runt om oss, eller om det var mig själv. Anledningen till vår felplacering var att Puma tog plats åt oss i närheten av utgången då jag inte visste om jag fick plats! Oavsett vad, jag hamnade inte i "ruset" som jag oftast infinner sig när jag kör för Pia!

Så jag och Puma bestämde oss kvickt att vi snart ska göra om passet igen för jag längtar till att komma till en spinnares aldeles egna Nirvana!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Med det dåliga samvetet för missad tisdagsspinning styrde jag kosan mot sats löpband för andra gången den här veckan. I måndags gick det bra gång/jogg omvartannat och trött men lycklig hämtade jag ut barnet på barnpassningen efter 1 h. Idag hann jag 30 minuter sen hördes det i högtalarna "Meddelande från minisats: kan max mamma komma.." Sagt och gjort! Jag stoppade bandet och gick svettig mot minisats och hämtade ut gråtande barn. Så kan det gå! Men vi var i alla fall där!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Duktiga Ciz! Ja du va i alla fall där som sagt och glöm inte 30 minuter är mer än inga minuter! Du är SÅ duktig!

Krama lilla max från mig!