13 okt. 2008

Spinning!

Idag har jag gjort något wild and cazy (men med lite baktankar så klart)!

SATS Södra Station
Spinning en måndag brukar och bör alltid innebära en "date" Pia! Men idag blev det ett litet undantag då jag avslutade min arbetsdag på SöS. Så när jag står där fattar jag det lite crazy beslutet att faktiskt prova ett nytt SATS center. Jag visste att det gick cykelpass idag, ett gult och ett blått och med lite stress hann jag med båda!

SATS Södra Station har dom nya spinningcyklarna som Puma har kallat lite för bekväma. Inte för att jag tycker att dom va SÅ bekväma, men lite annorlunda va dom allt och framförallt va dom mycket högre i "noll läget". Det krävdes alltså lite slit och svordommar innan jag satt som jag skulle och kunde köra på å då va det ju kalas att jag började med ett gult pass!

Spinningen
Som sagt, först va det gult och sen va det blått och det gula tänker jag itne gå in på så mycket eftersom det va samma lika som alltid! Men jag kan inte låta bli att älska Culture Club och att få spinna till Boy George är alltid lika roligt!

Det blåa, efterföljande passet, var i princip en enda lång backe, närmare bestämt 20 minuter uppför där det blandades segt uppför med snabbt uppför dock alltid lika brant! Sen blandades lite mer backar med löjligt snabba spurter! Passet i sig va faktiskt riktigt kul idag och mot slutet skreks det faktiskt av fler än mig!

Baktankarna då, undrar ni säkert. Jo, jag har ju tjatat om PT tid ett tag och idag ville jag besöka detta nya center först av anledningen att jag ville se hur det såg ut, men även för att känna in stämningnen. För min idé va att dom kanske inte hade så många PT kunder än och att man då kunde få tag i lite tider på ett smart sätt. Än har jag dock inte bestämt mig, men nu har jag ju som sagt varit där!

Inga kommentarer: