1 jan. 2009

1 januari - startskottet på något nytt!

Idag är är första dagen på året, första dagen på något nytt och första dagen projektet!

Promenad med A
Mitt år startade kanske inte helt optimalt eftersom jag var tvungen att jobba i morse. Men eftersom allt gick smidigt och jag väldigt glatt kunde konstatera att allt verkade ha fungerat smärtfritt, har dagen fortsatt kalas!

Så lagom till att klockan slog lunch, begav sig jag och A ut på en promenad i solen, iklädda varma kläder och ett med ett glatt humör. Vi mötte faktiskt ganska många pigga människor, men även ett par lite mindre pigga vilka i 9 fall av 10 bar på en pizza kartong i handen! Enligt Aftonbladet är nyårsdagen den dag som pizzeriorna säljer mest och det kan jag förstå!

Nu tillhör jag varken kategorin som är bakis idag och pizza ingår inte i min diet från och med idag (om det inte är lördag förståss), däremot ingår kaffe och efter ca 1 timme och 15 minuters prommenad var det precis det jag bjöd min kära vän A på!

Projektstarten
Nu har jag även vägt in mig och tagit lite kort för att ha som jämförelse material! Det va ingen rolig historia kan jag meddela! Vikten ligger på över 80kg och mina snyggjeans kommer endast upp till knäna, men jag är verkligen inte förvånad! Däremot vet jag att det från och med idag kommer att ske en förändring mot det bättre! Idag är som sagt starten på något nytt och vägen dit kommer att bli både rolig, slitsam och aldeles underbar!

5 kommentarer:

Mia sa...

God fortsättning på det nya året!
Lycka till mot dina nya mål, du kommer säkert att fixa det!

Em Löfgren sa...

heja heja heja!! och gott nytt år!!

Anonym sa...

Gott Nytt Träningsår! & lycka till med träningsplanerna, du fixar dem, snart sitter snyggjeansen som ett smäck! Happy Training!

Anonym sa...

Hej! Tänkte tipsa om www.traningsprofilen.se ifall du vill vara med i bloggtoppen och få fler träningsintresserade läsare till din blogg. Hoppas att du får ett gott nytt träningsår!

Miss Agda sa...

Härlig härligt, det låter som om det kommer att bli ett riktigt bra år och det råder ingen tvekan om att du kommer att nå dina mål!
Kram