20 jan. 2009

20/1 - Styrketräning

Det blev lite omstuvat i mitt tänkta schema, men vad gör det när jag tror jag hittat min framtida PT?!!!

Styrketräning på SATS Hornstull!
SATS öppnade sitt center vid Hornstull i helgen och det märktes verkligen att det va helt nytt. Ganska stora ytor förutom vid de fria vikterna där det va trångt. Nytt och frächt, det luktade gott och det va gott om plats i omklädningsrummet. Det var även väldigt mycket folk (nyhetens behag månne?) å det blev lite kö här och var. Jag brydde mig dock inte så mycket utan hade min Mp3 spelare i öronen och stuvad om lite i programet istället för att vänta på min tur!

Idag körde jag bröst och armar, bröst för att jag ville få bort det sista lilla av träningsvärken och armar för jag inte kan komma ihåg sist jag tränade dom och det märktes verkligen!

För bröst började jag som jag alltid gör, bänkpress, bröstpress i supersett med bröstflyes. Hittade även en stående bröstpressmaskin som jag testade på lite, men jag har otroligt svårt att hitta muskeln i den övningen, så jag la ner!

Sen va det alltså dax för armar och jag började med biceps! Bicepscurls med stång, hammercul i CC med rep och slutligen koncentrationscurls både med hantlar och tillsist i maskin!
För Triceps körde jag kickbacks i CC, press från pannan (liggande) och puchdowns tillsammans med omvända puchdowns! Sen va det tack och hej från mig! *s*

PT snack
På vägen hem svängde jag förbi receptionen och frågade om någon säljare hade tid att prata med mig om PT. Jag hade egentligen bokat tid imorgon innan jag skulle åka till pappa, men när jag ändå var där så.... Jag fick faktiskt prata med en säljare som fattade vad jag menade när jag sa att jag behövde en PT som jag kunde be "dra åt helvet" under passet och garva med efter. Någon som kan pucha mig och gör mig stark(are)! Han nickade glatt , sa att han visste exakt vem jag skulle prata med och sprang och hämtade en liten men bred kille, australjensare som såg ganska snäll ut, men jag tror skenet bedrar och senare ikväll väntar jag ett telefonsamtal från samme kille och vi ska prata om vad jag är ute efter. Hur det blir vet jag inte, men den som lever får se!

4 kommentarer:

Cizzi sa...

Hatkärlek är bra =) Hoppas han är den PT du söker!

Em Löfgren sa...

min avundsjuka vet inga gränser! jag vill oxå ha en PT!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Cizzi: mmmm å på påståendet som han fick av säljaren att jag ville att han skulel "bullie her" (killen e från australien) bara log han å sa att det ska vi nog ordna!

Em..: Jag har sparat och sparat, så nu e det dax för lite investering i mig själv! *S*

Ruth sa...

Grattis till en utmärkt investering! Jag har kört med Jo lite mer än ett år och hon har verkligen gjort under med min träning! Varit på väg att ge henne en rak höger många gånger men avslutar alltid med en kram!