2 jan. 2009

2/1 - Spinning och Core

Årets andra dag och årets första träningspass!

Spinning och core
Liljeholmen bjuder på ett blått spinningpass på lunchen följt av 30 minnuter core, alltså en perfekt kombination om man är hemma och ledig en fredag och eftersom jag både är hemma och ledig är jag ju inte den som är den!

Spinningen kändes seg idag. Jag fick slita hårt för att komma upp i puls, jag fick slita hårt för att känna något annat än leda under passet men jag var där och jag genomförde det. Långt ifrån någnon spinning high utan helt enkelt ett slitpass som krävde sitt pannben. Av passet i sig minns jag faktiskt inte så mycket och har således inte så mycket att rapportera om *s*

Sen va det alltså dax för lite core träning. Jag har itne kört det nya core-passet som går nu, men jag har hört mycket om det. Att göra benböj under uppvärmningen kändes lite fel, men visst blev man varm! Sen följde både övningar som var gamla bekantskaper men även för mig helt nya övningar. Favoriten var crunch:en med cirkelrörelsen och det knasigaste när man skulle stå på alla fyra och flytta händerna men hålla ryggen still.

Iom min j*vla handled kunde jag inte helt följa instruktören (därav har jag hållit mig borta från core ett tag) men egentligen var det bara i en övning som jag var tvungen att göra något helt annat!

Nu har jag fått i mig lunch och ska försöka motivera mig själv till en dans med dammsugaren innan jag och A ska göra Kungens Kurva lite mer oroligt än vad det är just nu!

Inga kommentarer: