23 mars 2008

Mätt

Huu, nu e jag hemma igen efter påskens sista stora middag och jag är så mätt! Mat, vin, mera mat, kaffe, ostar, mat... magen står i 4 hörn! Nu känns det skönt att påskhelgen lider mot sitt slut, iallafall vad gäller intaget av mat! I morgon är det ytterligare en ledig dag, men denna dag är som det ser ut nu, helt utan måsten och krav. Kanske blir det lite mat och socialt på eftermiddagen/kvällen, men långt ifrån de mängder som inmundigats de senaste dagarna!

Egentligen hade jag velat gå hem idag, men de fick jag inte för mamma! Jag gick en snabb promenad till min mor, en sväng som tar ca 25 minuter, men hem fick jag som sagt inte eftersom man går på dåligt belysta gångvägar. Visst hade det varit skönt att gå, men med lite eftertanke va det nog bra att jag lät bli. Men den korta prommenaden från tunnelbanan och hem gjorde i alla fall gott!

I morgon börjar en ny vecka som kommer att innehålla mycket hård spinning, styrketräning och lite annat smått och gott! Jag ser framförallt fram emot styrketräningen iom de mängder kohlhydrater jag stoppat i mig. Detta borde leda till ett ganska bra tryck i musklerna! Jag ska även börja plannera för lite korrigeringar i mitt intag av just mat, men mer om det när planen är lite mer utarbetad. Redan nu kan jag dock meddela att det kommer att handla om mycket kyckling och minst lika mycket matlådor!

3 kommentarer:

Anonym sa...

visst är det skönt när helgen är över?
Tillbaka till normala rutiner!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

nja, jag hade nog kunnat ha helg längre, men det e skönt med tanke på alla middagar man är med på! Men inget gott osv *skrattar*

Slow-Eva sa...

Jag ser också fram emot hur dessa extra kalorier ger enorm ork på eftermiddagens gympass. HÄr ska det byggas! :)