18 mars 2008

forts. 18/3 - Spinning och Yoga

Först ska man svettas och kämpa upp pulsen, sen ska man kämpa lika hårt för att hålla den nere... träningens motpoler på en kväll!

SatsSpinningPuls
SATS har som ni vet förkoreograferade klasser, så kallat gula klasser. Dom anses vara lite lättare och man kan ta det lite lugnare. Nu behöver man inte göra det, å när man har ett pulsband runt överkroppen där det redovisas på den stora skärmen, då vill amn inte ta det särskilt lungt!

Jag har provat sådan här gemensam pulsspinning förut och jag säger nu som jag gjorde då, det funkar inte riktigt bra för mig. För mig är det så att pulsbandet alltid för stort så att pulsen inte blir rätt, det händer till och med att jag har högre puls när jag sitter rakt upp än när jag trampar som en tok! Inte helt hundra alltså! Å idag bad jag till och med om ett litet pulsband! Det är mycket bättre och lättare att styra när man har sin egen klocka och mitt egna band (som jag sytt in)! Jag måste helt klart laga min klocka, så e det!

Annars va passet helt OK, inget fantastiskt och underbart spinning mode, men som sagt helt ok! Jag blev svettig och tryckte upp pulsen så mycket jag kunde!

Yoga
Efter att ha cyklat intensivt i 45 minuter avrundade jag kvällen med ett Yoga pass tillsammans med CoolaKarin! Det va väldigt skönt att få sträcka ut kroppen idag och trots att det va väldigt mycket hundar, kändes det helt OK. Jag fick dock sendrag under foten när vi skulle vrida oss på något för mig, olämpligt sätt! Det mest underbara va såklart den underbara avslappningen i slutet! Jag va väldigt nära att somna idag, väldigt nära!

Nu har jag fått i mig middag och snart ska jag lägga huvudet på kudden, för i morgon ringer klockan tidigt, tidigt!

1 kommentar:

Karin sa...

Tack för sällskapet, bra jobb med dubbelpass där! Jag var dödstrött och hungrig men undvek ändå gröten när ja kom hem, bra va? =)
Vi ses imorgon bitti!