20 mars 2008

20/3 - Prövande tålamodsträning

Tålamod, jo jag kan stava till det tillskillnad mot min kompis Hanna som inte änns vet vad det betyder, men ibland sätts det ändå på prov, ordentligt

3års present
Om man fyller 3 i morgon och får önska sig vad man vill av sin kompis så är det självklart att kompisen, dvs jag, gör allt i min makt att skaffa fram det. Ni kommer väll ihåg hur det va när man önskat sig något, å så kommer det någon och ger än rätt, men ändå fel. Då blir det nått antiklimax som är hemst! Alltså gav jag mig sjutton på att hitta den efterlängtade presenten!

Idag har jag och Hanna (kompisens mamma alltså) ringt runt hela stan, undertecknad har varit i Kista, runt hela innerstan och till Högdalen för att tillslut hitta denna åtråvärda present, denna leksak som gör morgondagen till en hitt och detta som har varit det enda svaret på frågan "Vad vill du ha i present när du fyller år"! Jag har hittat en Tråle!!!


Mat, städning och efterrättsbak
Nu har jag handlat all mat till lördagens påskmiddag. Det är det jag har pysslat med när jag inte letat presenter eller tränat. Jag har även bakat tårtan som just nu ligger i frysen och där ska den ligga tills den skall inmundigas! Rödvin är hemsläpat både till glasen och såsen och slutligen ligger skumtuppar och chokladägg i skafferiet. Nu vänatar jag in grannarnas små påskkärringar och sen tänker jag ta helg!

Glad påsk på er mina vänner!

4 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Glad påsk!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

MarathonMia sa...

Tålamodsträning är också träning :-) Att hitta trålen = kärlek.

Karin sa...

Glad påsk Nilla!! Hoppas du har en skön helg!