21 mars 2008

Barnkalasets hjälte!

Dagen började tidigt med en kall och klar morgonprommenad, det va innan snön började falla och luften var klar och kall!

Detta va precis vad jag behövde för att kunna ta tag i dagens första måste. Jag hade 2½ kilo mandelpotatis som skulle skalas och skivas tunt, för att sedan kokas i grädde! Ja ni har förstått det rätt, det ska bjudas på potatisgratäng i morgon och som ni vet blir ju den alltid godast dagen efter. Alltså va det idag dax att förbereda denna fantastiska anrättning. Förutom potatis kan man hitta västerbotten ost och lök i olika former i den! Kanske itne världens nyttigaste, men ska man ha potatisgratäng ska man göra den ordentligt enligt mig. Annars kan det liksom lika gärna vara!

Efter denna tålamodsprövande uppgift var planen att köra spinning, men det hanns tyvärr inte med. Istället blev det dans med damsugaren och kramkalas med dammvippor och golvmoppen för att sedan göra ren mig själv och åka bort till Ludde och barnkalas! Resten av dagen har spenderats med barn, tårta, balonger och allt annat som ska finnas om man fyller tre. Och för er som undrar, presenten blev klockren och kalas! Vi, jag och Anna, blev stora favoriter och dagen hjältar!

Inga kommentarer: