18 nov. 2010

Träning och ett första delmål är uppnått!

Jag började eftermiddagen med ett träningspass på Itrim, jag skulle ju liksom ändå dit så varför inte att passa på att förena nytta med nöje. Tre snabba varv i cirkeln och ett par rejäla svettdroppar i pannan efter både höga knän och upphopp så var jag så redo. Redo för invägning!

Jag hade en liten föraning om hur det skulle se ut, men eftersom jag går in i den kvinnliga veckan inom kort, visste jag inte riktigt hur det skulle gå! Det visade sig gå alldeles utmärkt!

På vågen stod 67,5 och jag har alltså nått mitt mål som var satt till den 16 december (68kg). Däremot har jag inte nått mitt slutmål riktigt än utan vill plocka bort 2,5 kg till så jag når 65.

Tittar man på fettprocenten, dvs den som egentligen är viktigast för mig, ligger jag nu på 30,6% till skillnad mot 40,5% när jag började. Jag har alltså lite kvar att jobba med då målet är 25%! Lite av det kommer jag banta ner, men sen börjar kampen att bygga mer muskler!

Men just nu och trots allt så e jag sjukt nöjd just nu! Jag ska njuta av framgången en liten stund och sen köra på i två veckor till innan upptrappning och vanlig mat!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul! Grattis! /Maria i Bryssel

frida sa...

Härligt! 25 % kommer gå lysande och muskel är ju skoj att bygga på :).

Anonym sa...

Grattis, vad kul!!! Du ar sa himla bra.
Jennie

Miss Agda sa...

Imponerad! Du har verkligen bevisat att du har en vilja av stål bara du bestämmer dig! Fantastiskt bra jobbat! Kramar