17 nov. 2010

Att bli “skimmad” på kortet

I måndags hände något som jag inte alls hade planerat, jag upptäckte att jag hade blivit “skimmad” på visa-kortet. Dvs det va någon annan som hade handlat saker med mitt kortnummer! Jag hade visst varit både i Spanien, England och Irland samtidigt som jag fysiskt befann mig i Göteborg!

Nu har jag fått tillbaka merparten av pengarna men en utredning pågår! Detta ledde till att gårdagen (tisdag) gick åt till att flacka runt stan, besöka både banken och polisen samt göra allt det där andra som måste fixas då något sådant här har hänt!

Det tar både tid och energi, det blir ett jävla krångel och jag blev heligt förbannad! Någon annan har varit inne och pillat på MINA saker utan mitt tillstånd! Sånt gillar jag inte!

Men som sagt, nu verkar merparten vara löst rent ekonomiskt, vilket känns oändligt skönt!

2 kommentarer:

Miss Agda sa...

Usch vad jobbigt, men skönt att det har löst sig nu! Inte så svårt att bevisa att man inte varit i 4 länder samtidigt... Kram

Anonym sa...

Usch, inte kul alls. Jag blev sjalv skimmad tva ganger inom 6 manader forra aret. Forsta gangen hade jag tydligen varit i Kanada och shoppat stovlar for 10000kr. I wish! Andra gangen hade de tagit ut pengar pa en bankomat har i Sydney. Trodde det skulle vara svarare att bevisa, men fick tillbaka pengarna. Blev dock riktigt skraj. Hur sjutton far de tag i min pinkod?!
Skont att det har fixat sig med dina pengar.
Jennie