2 nov. 2010

Naprapati, träning och rehab!

Jag började dagen hos den lilla ettriga naprapaten imorse och hon eller rättare sagt hennes handledare som kom in och klämde på mig, misshandlade mig ganska ordentligt! Jag är visst ett litet mysterium men en ypperlig patient för någon som går utbildning!

Mellan allt fikonspråk som dom pratade mellan varandra förstod jag så mycket att jag har en oerhört stel bröstrygg, för liten svank (japp jag ska svanka MER), för svaga core-muskler i förhållande till ryggmusklerna som är starka och just de, för svag rumpa! Å så va det nått mer! Ja, ni hör, det finns saker att jobba på! Men med lite tur kommer det sluta med en riktig J-Lo rumpa!

Efter jobbet åkte jag således till Itrim i Liljeholmen för att först köra mina varv i cirkeln och sedan köra rehabövningar som avslutning där bland annat höftlyft där jag “tappar” en sida åt gången ingår! Jag körde även ett par plankor, både statiska och där man för knät upp till höften och sådana sidovarianter som jag lärde mig hos Jessica under hennes Funktionella träningspass!

I övrigt gick träningen ganska bra. Det gör dock förbaskat ont när jag försöker jogga alternativt hoppa på “jogging plankorna” i ryggen vilket är fruktansvärt irriterande!

Nu har man fått de nyare EasyLine maskinerna i Liljeholmen! Jag vet faktiskt inte om jag tycker de är bättre än de gamla. Visst, vissa kanske “tar mer”, men nja! Jag saknar verkligen “riktig” styrketräning bland hantlar och skivstänger! Men snart så!

Inga kommentarer: