12 nov. 2010

Rapport från ett tåg!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, tiden verkligen flyger iväg. Så efter en 10 timmars vecka sitter jag nu placerad i en stol på X2000 på väg ner till Göteborg! Det blir en snabb sväng tyvärr, men jag måste vara hemma igen imorgon bitti så det fanns inte riktigt några alternativ!

Träningen har dock blivit lidande den här veckan! Förklaringen ligger i de (minst) 10 timmarna per dag som spenderas på jobbet. Det har helt enkelt inte funnits vare sig ork eller motivation! Ja vet, jag orkar mycket mer och jag mår mycket bättre om jag bara tar mig till gym:et, men ibland vinner även min latmask! Nästa vecka blir det ändring på prioriteringarna och ordning på torpet!

Utöver att jobba, inte träna och försöka att inte somna så fort jag landat i soffan där hemma, har jag försökt lura ner min kropp i vikt även denna vecka! Och även, fast det går trögt, om kroppen gärna vill stanna upp och det inte alls är lika “lätt” som det varit de tidigare veckorna, tror jag att jag har lyckats i alla fall en liten bit till!

MEN, nu börjar jag fundera på om jag, även fast jag inte är i mål, skall börja äta lite igen. Detta beror på två saker! Ett, min mage har i princip sagt upp sig och (om ni ursäktar att jag är ärlig) jag får använda Apotekets preparat om jag överhuvudtaget skall få gå på toaletten.  Har jag tur då, får jag “göra det” en gång i veckan! Det är INTE ok!

Två: jag börjar tappa motivationen och funderar hela tiden på om/när jag ska fuska! Detta hänger så klart ihop med ovanstående fenomen då jag funderar på om jag få igång magen på det sättet. Sen saknar jag den “riktiga” träningen lite för mycket och med mat skulle jag kunna börja föra in den igen! Jag lovar, jag får våta drömmar om jag tänker på skivstänger och viktplattor samt att kunna prestera på MAX i en spinningsal igen. Det har till och med gått så långt att jag är sugen på att börja försöka löpträna!

Som sagt, jag funderar. Framförallt är jag olidligt trött på att ständigt gå runt med magknip som just nu är fallet! Men jag ska hålla ut till mitt nästa gruppmöte och sedan prata med min hälsorådgivare om saken. Hon kanske har något i bakfickan för att komma runt problemet och då är det inget snack, då fortsätter jag hela vägen ut och ser det som ren och skär Pannbensträning!

1 kommentar:

ac sa...

Haha- gillar det där med "nästan sugen på att löpträna"! Vi kanske ska satsa på Brunnsviken runt, du och jag, till våren!

Bra tänk att prata med hälsodamen först- du skulle BARA bli förbannad på dig själv om du fuskade.

Och jag vet hur jag funkar- jag kan inte fuska "bara lite". Avviker jag från Planen minsta, minsta lilla så är det samma sak som att hoppa huvudstupa in i frosseri och slappande.

Keep it up, slender girl!

kram från en gråregnig G-gata (vi har rent av Gbg- väder...)