1 nov. 2010

Ett kärt återseende!

Det var väldigt länge sen, det blev en timme senare än plannerat och mjölksyran i benen kom långt tidigare än vanligt (jag körde med pulsklocka för att hålla koll på mig själv). Men det spelade ingen roll! Jag var i mitt “vardagsrum” där jag känner mig hemma! Idag besökte jag spinningsalen igen!

Planen var att hinna med 17 klassen med Pia, både för att det passar bäst i “matschemat” och att jag å så sätt har ganska bra energi i kroppen när klassen startar och för att jag gillar Pia. Men idag hann jag inte riktigt med. Istället fick jag cykla för söta Terese och det gick minst lika bra!

Det stora minuset var dock klassen innan, som redan hade värmt upp salen till kokpunkten redan före uppvärmningen startade. Lägg där till en nästan full klass med backar, mjölksyreframkallande intervaller och lite mer backar, så förstår ni att det blev riktigt varmt idag. Som vanligt körde jag i en funktions t-shirt, men idag hade jag nog helst velat sitta i bikini!

tummen upp Svettig men glad!

Det stora plusset var att äntligen få känna mjölksyran spruta i benen, att få blunda och åka med i musiken! Att få känna mig hemma i träningen för första gången på väldigt länge. I spinningsalen känner jag mig bekväm och jag vet vad jag kan prestera! Jag trivs helt enkelt väldigt bra!

Däremot kan jag nu för tiden trivas ganska bra på andra stället i gym:et, men där krävs det mer koncentration och sinnena måste vara spända på ett helt annat sätt!  På en spinningcykel rensar jag hjärnan och tänker på ingenting annat än att ta i!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat! =)

Maj sa...

De va ja som skrev! XD