21 nov. 2010

Måljeansen är PÅ!

Jag har spenderat helgen i diverse gallerior för att hitta ett par varma vinterstövlar i ett lagom prisläge och ett par byxor, gärna på rea, eftersom jag inte vill lägga ut en halv förmögenhet på kläder innan jag är klar med min viktnedgång.

Men eftersom de flesta byxor i min garderob sitter mer eller mindre illa, var de senare ett mer eller mindre måste.

Nu har jag dock dykt på ett nytt problem för mig. Jag drar storlekar som många andra gör, vilket leder till att det blir mycket svårare att hitta några som passar. Lägg där till att jag har lår som fortfarande är av de grövre slaget och en midja som börjar bli ganska normal och man hamnar i allvarlig byxproblematik. Lyxproblem, ja vet. Men likt förbannat ett problem.

Däremot har jag både hittat jeans och vanliga byxor som skall inhandlas när jag är i mål. Just nu ligger jag nämligen mellan två storlekar och inväntar att målvikten skall infinna sig och leda mig rätt!

Så utan byxor landade jag ikväll i soffan lite besviken för att jag inte hittade det jag sökte. Men mitt i min deppighet kom jag på att jag kanske skulle prova mina “måljeans” som jag inhandlade för ca ett halvår sedan. Jag vet ju att jag är där nere och nosar nu!

måljeans2

Döm om min förvåning när dom faktiskt gick på och gick igen. Visst, dom sitter inte som dom ska och jag skulle aldrig visa mig utanför dörren i dom just nu. Men dom är PÅ!

måljeans Värdelösa bilder, men dom är PÅ

Så nu har jag fått ytterligare ett kvitto på att jag snart är i mål! Nu är det bara att bita tag i de sista, att jobba hela vägen och gå i mål med flaggan i topp!

1 kommentar:

Keron sa...

Härligt! Det är ju verkligen ett tecken på att det ger resultat det du gör!