28 nov. 2010

S-cirkel och Dans!

Klockan stod ställd på 8, trots att det är söndag då dagen skulle starta med ett S-cirkel pass för otroligt coola och sköna instruktören Sandra Fagerlund. Et initiativ taget av Frida och Terese!

S:et i S-cirkel kan stå för många saker, men idag liksom förra gången för ca ett år sedan, stod det för Skitjobbigt. Sandra hade lagt ut en cirkel som bestod av 8 stationer som skulle köras 45 sekunder varv. Planen var tre varv men planer är till för att rivas så vi la på ytterligare ett varv och körde således fyra.

Bild 001

Sjukt svettigt och sjukt kul! Jag team:ade ihop med Terese under cirkeln och vi peppade varandra genom passet! Skrek och tog i så att svetten sprutade från våra pannor! Kul som sagt!

När vi så trodde att det va över och det endast skulle återstå lite stretch kom dagens Suprice, dans! På riktigt, det skulle dansas och hållas takt. Nu va det tur att det var Omid som kom in och visade oss hur vi skulle göra. Det visade sig nämligen att Omid var en hejjare på att lära en någon med två vänsterfötter att gå åt rätt håll, i alla fall ibland!

Bild 002

Efter genomförd träning och välförtjänt dusch ar vi några tappra själar som gick till Möbel Cafe för en stärkande kopp kaffe, lite skitprat och en bra avslutning på förmiddagen.

Bild 004 Frida, Mia och Terese över en fika!

1 kommentar:

Andréa sa...

Kul att ses idag! Hoppas ni hade det kul på fikan också!