14 nov. 2010

En intensiv helg lider mot sitt slut

Sitter i soffan och tänker tillbaka på en hektisk men fantastisk rolig helg som avrundas med ett antal besök i tvättstugan!

Lördagen startade tidigt, riktigt tidigt om ni frågar mig! Väckarklockan var ställd på 05:00 eftersom jag skulle vara på plats i Solnahallen innan änns tuppen hade vaknat! Anledningen till detta var åtets CrossFit SM som gick av stapeln och jag hade anmält mig som frivillig funktionär (eller Funkis som vi blev kallade under dagen).

infor

Det hela utvecklades till en enormt intensiv och rolig dag med många möten, ännu fler vältränade atleter och fler imponerande prestationer än jag kan räkna till! Fy sjutton va vältränade dessa CrossFit människor är och fy bubblan va imponerad och inspirerad jag blev bara av att titta på! Coolt!

En av dessa supervältränade människorna var Martina som var med och tävlade! Du va sjukt duktig vännen och jag är ganska hes idag!

martina

Tillslut blev lördag till söndag och jag började denna “vilodag” med att besöka Allt för Hälsan mässan i Älvsjö. Till min stora förvåning och lycka hade man i år öppnat upp den stora väggen in mot Best of the Best och jag fick således möjlighet att träffa massor med kända ansikten. Däribland Åsa, Mela, Jane, Frida, Terese, Ella och Soffan.

mela ochjane

Jag fick även möjlighet att se när den fantastiska MarathonMia tog hem vinsten i tävlingen Årets bästa träningsblogg! Stort grattis tjejen, den vinsten var du väl värd! Jag säger som Sara: jag är lycklig över att träningsglädjen vann!

Jag gick även runt på själva mässan, som faktiskt var riktigt bra i år. Visst, det fanns även i år massa knasigheter och mycket mat, men det fanns även en hel del små godbitar!

suddig bob2

suddig bob1

Efter mässhäng och prisutdelning lämnade jag Älvsjö och åkte hem till min kära pappa för att fira Fars dag, tala allvar med bebismagen och dricka kaffe!

Men nu börjar helgen gå mot sitt slut och det väntar en ytterst hektisk vecka!

1 kommentar:

Martina sa...

Tack för i lördags vännen! det var härligt att ha dig där och du hördes :)
Kram!