4 nov. 2010

Det går neråt!

Så va det torsdag igen och dessutom en varannan torsdag som innebär vägning! Jag hade inte så mycket förhoppningar idag så ett resultat på 1,4 kg minus på två veckor är helt OK! Lägg där till att jag faktiskt fuskade förra veckan, så förstår ni att jag blev glad!

Nu har jag definitivt passerat den för mig “magiska gränsen” 70 kg och har totalt minskat 11,6 kg sen starten på Itrim! (12,8 kg sen jag ställde mig på vågen hemma och bestämde mig för att det fick vara nog.) Jag har även minskat midjemåttet till under 80 cm vilket såklart är väldigt positivt!

Nu återstår bara slutspurten, dvs de sista 4,2 kg in i mål. Jag inser att viktminskningen nu kommer att avta i fart och att jag kommer få slita ganska ont för att nå dit ner! Men jag tänker hänga och kämpa ända in i kaklet!

Å på tal om viktminskning och mat! Jag vet, detta är helt självvalt och jag har ingen som helst fog att klaga, men nu tänker jag göra det ändå! Fy f*n va jag är trött på maten jag äter och hur ser den ut sen?!

tråkig mat Barnmat? Nej min middag!

Så just nu längtar jag efter att äta färgstark mat! En RÖD paprika, en GRÖN gurka eller en ORANGE morot! *drömmer* Förutom det drömmer jag om en fungerande mage, ett glas rött vin och en bit mögelost! Det ska jag fira med när jag nått målet, så det så!

5 kommentarer:

Emliscious sa...

men du har fåt ett riktigt grymt resultat! fina grymma nilla!
*du får en stor puss för det Vare sig du vill ha den eller ej hihi*

AC sa...

Underbart härligt, under 70 är strålande bra. Under 80 i midjemått är avundsvärt!!!! : )

Härligt att se att kämpande och stark vilja ger resultat.

Stor kram från kvarteret intill

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Em: Pussar gladeligen tillbaka på dig!
AC: tack! Men fan vre väll annars om inte tala om tröstlöst *s* Nu ger eländet i alal fall resultat

basta sa...

du är grym! inspiration till alla.

Anonym sa...

Vad kul! Heja heja dig!
Jennie