29 nov. 2009

Sh0pping, glöggmingel och fotboll!

Ännu en helg är till ända och denna helg skulle man kunna sammanfatta med ett enda ord, shopping!

Rea!
Jag, som egentligen inte är något fan av shopping ,gillar när det är koncentrerat på ett ställe och dessutom billigt! Så är fallet när Vila har sina utförsäljningar och självklart var jag som vanligt där och gjorde fynd både igår och idag! Jag har även varit nere vid Hornstulls strand på utförsäljning av bland annat märket Fröken Söt!

DSC00994

Klänning från Fröken Söt, klänning och tröja från Vila

DSC00993

Skinnjacka från Vila, halsduk från annat märke!

Ovan ser ni några av plaggen jag har kommit hem med under helgen! Det känns alltid kul att kunna handla många saker för billiga pengar, det blir liksom lite mer “legitimt” att shoppa loss då! Inbillning eller ej, samvetet blir i alla fall inte så lidande *s*

Glöggmys
Som en perfekt avrundning av helgen var det idag mysigt glögg mingel hemma hos Sofy och hennes prins, som hade bullat upp fantastiska mängder godsaker! Däribland härligt goda lusebullar, pepparkaks grottor med lingonsylt och ljuvliga knäck, som inte smakade knäck men var helt fantastiska (dom var min favorit, kan man få receptet vännen?)!

Det va många kända och ännu fler okända ansikten, men det hela var väldigt väldigt trevligt och ett perfekt sätt att fira söndag och första advent! Tack söta Sofy och prinsen för en fantastisk eftermddag!

Nu ska jag koncentrera mig på andra halvlek av El Classico som just nu spelas i Spanien och där Zlatan precis har gjort mål! I morgon är det måndag igen och en ny vecka står för dörren! Jag undrar vad den har att bjuda på månne?