23 nov. 2009

En väldigt envis infektion!

Den här j*vla infektionen jag har i kroppen vägrar verkligen att släppa sitt tag om mig utan envisas med att sitta kvar och förpesta min vardag.

Ni vet hur det kan vara, när man inte e så sjuk så att man är hemma från jobbet, men inte så pigg så att man kan börja leva vardag. Jag hostar otäckt om kvällarna, jag har ont i huvudet och inatt började det spränga i öronen! Inte alls bra, inte bra alls!

Alltså blir det heller ingen träning idag! Jag försöker vara klok och inte förhasta mig, men jag kan meddela att detta inte är det lättaste! När det spritter i träningsnerven, när endorfin depåerna behöver fyllas på och när man inget hellre än vill, men inte kan, då e det svårt att vara klok!

Å andra sidan kanske det skulle vara bra att köra skiten ur kroppen för att få ut eländet. Tokträna en timme, svettas ut bacillerna med resultatet att man endera blir vrål sjuk eller frisk! Ja det tål att funderas på i alla fall! Men inte idag, för idag är jag klok som sagt!

Så istället för träning planerar jag nu kvällens middag. Efter en helg som inte har varit helt optimal i matväg måste jag nu skrapa upp resterna och skärpa till mig. Jag fuskade i helgen och åt bröd (hembakat, nybakat…) och drack kolhydratstinna drycker, är magen svullen som en ballong och längtar efter bacon, så det ska den få!

Men nu, hemgång!

1 kommentar:

Miss Agda sa...

Jag brukar ibland köra den där "köra-skiten-ur-kroppen-tekniken" och ibland funkar det faktiskt. När den inte gör det så brukar man ju bli ännu sjukare.... Men om du känner dig pigg annars så kanske skulle du testa köra ett pass och se vad som händer. Aldrig smart att träna om man är sjuk, men om du är nästan-frisk ändå..
Kram