14 nov. 2009

Bloggfika på Babel Deli!

Vi blev 15 personer tillslut, 15 tjejer där alla (utom en) skriver bloggar om träning! Jag behöver kanske inte säga vad snacket under fikat handlade om!

DSC00932 Några av deltagarna hade jag träffat innan och känner ganska bra, men de flesta var nya bekantskaper i det verkliga livet, men gamla bekantskaper här på nätet! Då e det extra roligt att få ett “verkligt” ansikte på personen, sträcka fram handen och säga HEJ!

DSC00929 Bland mycket annat, pratades det ganska mycket om Ultralöpning. Denna galenskap är inget jag skulle ge mig in på, men jag farsineras över de som gör det! Som MarathonMia och Ultraschmultra! Att dra iväg på 16 mil och tycka att det är helt ok! Det e ganska coolt!

DSC00931
Jag vill här passa på att tacka Terese för det otroligt trevliga initiativet och alla som kom! Det va fantastiskt roligt att träffa Er alla, trots att jag inte han prata med alla som jag velat! Men vi ses snart  igen hoppas jag!

4 kommentarer:

Anna sa...

Ibland vore det så mkt bättre att bo i Sthlm :)

MarathonMia sa...

Toppenkul att träffa dig IRL också! Verkligen bra initiativ av Terese. Det blev party till halv 4 imorse - skön vilodag idag :)

frida sa...

Skoj att träffas. Hoppas du kryar på dig så du kan hugga i träningen igen. Baconrullar ska jag prova mig på!

Anonym sa...

Simply desire to say your article is as amazing. The clearness in
your post is just excellent and i can assume you are an expert on
this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated
with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.


my blog ... loserkids