18 feb. 2010

Det här ÄR en träningsblogg, jag lovar! Men…

OS forstätter trotts missar och fall! Livet fortsätter trots att man själv står sill! Förkylningen fortsätter trots att jag använder alla kända botemedel! Bloggen fortsätter trots att det inte tränas någonting just nu!

Det e väll precis så man kan sammanfatta allt just här och just nu! Jag sitter i återigen i soffan, nu mer med jobbdatorn i knät, med TV:n som ständigt sällskap och håller käft!

testblid *Spela inte död som YT:s testbild,
du måste ge oss lite program, madame*

Igår va jag hos farbror doktorn och fick påfyllning i hostmedicins lagret här hemma. Jag fick även en remiss för min hand, vilket var anledningen till att jag gick dit från första början och som grädde på moset startade en liten utredning om eventuellt avlägsnande av halsmandlar och/eller polyper!

Efter besöket gjorde jag misstaget att åka till jobbet! Det hade jag inte mycket för, för gud så dom “mobbade” mig. (Nu ska ni inte ta detta bokstavligt, för självklart mobbade inte mina arbetskamrater mig! Rått men hjärtligt är nog den riktiga ordvalet.) Kanske inte så konstigt dock! När jag pratar låter det som jag har levt på Whiskey eller liknande dryck i veckor och det va dom inte sena att påpeka! Att jag sedan kallsvettades som en tok och var glansig på ögonen kanske inte skall nämnas högt. Jag blev således hemskickad med förmaningen att inte visa mig på bygget innan måndag!

arbetskamrat 
Så nu sitter jag alltså återigen i soffan och svär över denna seglivade historia och för första gången den här veckan börjar jag faktiskt bli orolig inför helgen. Tanken är ju att jag ska vara med på KTH spinningen på lördag! Vi får se hur det går med det?!?

Är det föresten någon annan som ska spinna på lördag?

1 kommentar:

Ciz sa...

Låter inte som du ska spinna på lördag väl?