16 okt. 2007

Vinglig måndag och jobbig tisdag

Hemma, mätt och diskad..

Måndagsträning
Igår efter jobbet bestämde jag mig för att göranågot annat än det vanliga, jag bestämde mig för ett CorePuls pass. CorePuls kör man på speciella "ledade" brädor som gör att man hela tiden måste dra in magen och hålla balansen. Vingligt kan jag meddela men kul omväxling! Sen måste man även vara koncentrerad så man inte kliver fel i Puls-delen!

Tisdagsträning
Idag va det åter dax för att återgå till det normala. Jag körde ett spinningpass i Telefonplan som gör att jag både har nära hem och får mat i magen inom en acceptabel tidsintervall efter träningen. Spinningen va tung idag trots att jag valde ett gult pass. Jag stod längre, hade tyngre motstånd och verkligen kände hur det brände i baksidan av låren. Skönt som sjutton! Dock var jag tvungen att återigen bli besviken på cyklen och den här gången bytte jag under passet då den släppte allt för mycket för att kunna köra vidare.

Flygande Jakob
När jag kom hem lagade jag min egen variant av Flygande Jakob, dvs utan bacon och jordnötter samt att bananen inte är med i ugnen. Till detta fick jag ris och sallad! Gott va det, gott som i smaskens!

Nu sitter jag i soffan och glor på TV samt försöker bestämma mig för om det blir morgonträning i morgon eller om jag sparar det till eftermiddagen. Än har jag inte bestämt mig!

Inga kommentarer: