23 okt. 2007

Jag KAN lyfta armarna!

En lång dag med siffror och tabeller, tur att den fick en sån bra start!

Uppe, innan tuppen!
Idag startade jag dagen med morgonspinning hos Terese tillsammans med min vapendragare Puma! Måste instämma i Pumas:s tack för en utmärkt start på dagen!

I går kväll när jag la mig förberedde jag mig mentalt på att inte kunna röra mig idag, allt självklart beroende på Box klassen igår. Så när klockan ringde 05:15 var jag faktiskt lite skraj. Men när väl ögonen va öppna och medvetandet började göra sig påminnt, så insåg jag det fantastiska, jag var inte invalidiserad och jag kunde föra armarna ovanför huvudet UTAN att det gjorde ont. Nu vet jag att ni tänker att jag inte körde på allt jag hade igår, men jag lovar Er jag körde på så mycket jag orkade och kunde! Vad anledningen är vet jag inte, men mina timmar på gymet bland hantlarna har kanske gett uttdelning i alla fall! *s*

Däremot kände jag att jag var lite stum i benen, detta märktes defenitivt av på Terese nya upplägg med hårda backar och en tuff raksträcka. Lite synd att orken i den stående cyklingen inte riktigt fanns där, men jag kommer igen med frächare ben! Tack för den "Sparken i baken" och en bra start på dagen!

Kurs
Nu har jag kommit hem efter två dagars kurs med Projektekonomi. Det snurrar siffror, avstämningspunkter, nyckeltal, prognoser, avkastning och grafer i huvudet på mig. Det krävs nog en natts sömn innan jag har greppat allt och framförallt en genomläsning av materialet igen, när huvudet är frächare! Treställiga förkortningar är ett gissel likt fyrställiga koder, bara att pränta in i huvudet!

Morgondagen
I morgon blir det vila från träningen för mig. Jag ska på ett event under dagen och sen skall jag åka till "landet" för att hämta Ludde på dagis. Han tjatar efter mig och tittar storögt på sin mamma och frågar när jag kommer. Mamman har nämligen sagt att om man sover länge så kommer Nilla! Ni förstår att man smälter va?!!

1 kommentar:

Terese sa...

Jag ger gärna lite "sparkar" när det behövs :-)