3 okt. 2007

Från Pump till pyspunka

Igår hade jag pump i benen... idag är det pyspunka!

Kvällsträningen igår
När jag kom hem igår så va jag så trött så trött men lycklig. Jag va på mitt första Pump pass på säkert 2 år och det va så kul! Jag kände att jag blivit starkare i varenda muskel sen sist jag var där och fixade tekniken bättre än förr! Det va helt enkelt Pump i musklerna!

Idag däremot känns det som benen har utsats för pyspunka! Det är gele i knäna och skulle man inte veta bättre skulle man tro att jag smugsupit Champanj hela natten! Killarna på jobbet garvar läppen av sig när jag kommer "gående" i korridoren och jag bävar för att gå in på toaletten! Men jag är lycklig!

Vila
Idag blir det alltså en vilodag för mig. Jag kan helt enkelt inget annat! Men jag tror det är bra eftersom hostan återigen gör sig påmind och jag ska låta kroppen ta hand om den ett dygn!

PS
Igår skerv GymGlam Caroline om magträning (på boll) i sin blog! Jag kommenterade denna med en fråga angående tekinken vid magövningar på boll (och utan) och idag när jag går in i hennes blogg har hon skrivit ett helt litet inlägg pluss att hon svarat på min kommentar! Ett uttömmande och bra svar dessutom! Tack Caroline för det klockrena svaret! Lovar att ta med mig min nya kunskap ner på gymet i morgon!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så lite så! Roligt att du länkade till bloggen & träningstipset! Tack för det! :o)