6 apr. 2010

Funktionell träningsvärk!

Att göra saker man inte är van vid, eller i alla fall inte gör allt för ofta, ger oftast resultat i kroppen. Som söndagens funktionella träning i form av trädgårdsarbete till exempel!

Idag känns det både i ländryggens utsida (heter säkert nått snyggt som jag just nu inte kommer ihåg) samt i baksidan av benen! Inte så att det gör “ont” som i ordentlig träningsvärk, men det känns att krattning inte tillhör vardagsmat och att sitta på huk under en buske och klippa luftskott inte är något man gör varje dag!

Nu är det återigen vardag och jag sitter förvirrad på jobbet! Tänk att man kan vänja sig så snabbt att vara ledig! Men det är en kort vecka som kommer att gå över i ett huj!

Veckans träning är än så länge ganska oplanerad. Tänkte träna lite det jag känner för i veckan, ta det som det kommer och för en gång skull inte planera så mycket. Det har att göra med att jag inte riktigt vet hur mina kvällar kommer att se ut, men framförallt för att jag faktiskt inte har någon vidare planerings sug just nu! Spontanitet kommer att vara ledordet denna korta vecka!

3 kommentarer:

Emliscious sa...

det pockar på muskler man inte trodde man hade =) kroppsarbete is the shit =)

Emliscious sa...

ps
vad tror du om träningsvärken nästnästa helg då?! ;)

soffan sa...

Quadratus Lumborum... ;)?