19 apr. 2010

BBC 2010, Dag 2

Det va med väldigt darriga ben som undertecknad klev upp ur sängen på söndag morgon. Men värst va faktiskt inte benen utan rump- och magmusklerna och det gjorde ju inte saken bättre att jag visste vad som väntade!

Dag 2
Efter att ha blivit insläppta i de fort som Garnisonen är på helgerna, fick vi återigen en present när vi blev avprickade. En ny BBC tröja, men denna gång inte gul utan “gammelrosa”, alltså lite mer diskret en den kycklinggula men minst lika snygg!

BBC5

Dagen startade med Pilates tillsammans med Matilda. Det va skönt att veta att jag inte va ensam om att ha ont i magmusklerna och det va nog något mer “stånkande och stönande” i salen än vad brukligt är. Men bortsett från att träningsvärken skrek, va passet en perfekt avslutning av den fysiskt krävande delen av helgen!

BBC4

Dagen avslutades sedan med underbara Frida och hennes föreläsning Kroppen har ordet! En föreläsning som bland annat handlade om att huvudet kan styra kroppen, om att vi tar in vår omgivning på olika sätt och om att vi inte är vad vi gör! Jag fick både upp ögonen och fick en hel del tankeställare under timmen som Frida delade med sig av sina erfarenheter och tankar. Och slutligen fick jag lära mig vikten av att lyfta på tårna! Tack söta Frida för en fantastisk timme!

BBC3

Dagen avslutades med prisutdelning i Namnskylts tävlingen samt utlottning av diverse andra priser. Tyvärr kammade jag hem noll i båda tävlingarna!

BBC2

Som en liten bonus kom sen Ola Lauritzon och pratade om och delade ut sin nya frysta GI-mat som han säljer genom Familjen Dafgård. Tyvärr tog jag ingen matlåda med mig då jag inte skulle åka direkt hem och fryst mat inte tycker om att vara utanför frysen speciellt länge! Jag måste dock säga att Ola va en väldigt trevlig prick då jag fick tillfälle att snicksnacka lite med honom, trevlig och med de absolut blåaste ögonen jag någonsin har sett!

Run for Water
Som pricken över i:et åkte jag sedan till Gamla Stan för att titta på löparna som sprang för vattnet genom Stockholm. Jag letade speciellt efter Lotta som avslutade sin BBC helg på detta sett. Även fast jag inte hann med att ta kort på henne, kan jag meddela att hon sprang genom staden i sin nya BBC tröja!

BBC1

Själv avslutade jag helgen med att bjuda min kropp på grillad Foccacia i Liljeholmens Centrum! För det var jag värd!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Tishan man fick efter att ha sprungit Run For Water var inte i närheten lika snygg som BBC-tishorna.. :-) Kul att "springa på" dig i Gamla stan. Jag var verkligen i min egen bubbla och insåg inte att du svar där förrän du ropade till.. :) Snacka om i det blå! Men avslutade på 34 minuter vilket är mer än okay med tanke på BBC innan!

frida sa...

Tack söta du, fina ord som jag bär med mig!