18 apr. 2010

BBC 2010, Dag 1!

Lördag morgon och klockan ringer halv sju! Man kan se detta som något helt galet, vilket jag faktiskt gjorde trots att jag valt det själv, men även som att man vet att det väntar en lång och kul dag. Jag valde att fokusera på det senare, masade mig upp ur dimmorna och ner i träningskläderna! Nu skulle det tränas, det skulle minglas och pratas träning från morgon till kväll! Det var dags för årets Blogger Boot Camp!

Gul baksida (milla) Vi är alla små kycklingar (Bilden är lånad från Milla)

Dag 1
Det hela startade med Afro! Dans där man kan ta ut hela rörelsern, där man kan släppa loss och där man ska stå med tyngden på tån.  Det sista fick mig att avstå från att vara med! Med den blåa och brutna tån ska man inte dansa Afro. Alltså satt jag vid sidan medans de andra tillsammans såg ut att ha väldigt roligt till trummornas takt som välde ut ur högtalarna!

Mitt första, men dagens andra pass, var endera det fruktade BootCamp passet med Mela och Sofia, eller så valde man som jag att stanna inne och prova på Mattias MixIt pass med Forsa, Flow tonic och Qi gong. Det är Mattias fel att jag idag knappt kan gå utan att puta skrämmande med rumpan och hela tiden känna ryggens muskler som går ner från nacken. Aj så det känns men ack så roligt det var!

PICT0051  PICT0052

                                                 Mattias visar, Åsa följer efter!

Efter en välförtjänt lunch från GI Boden, fortsatte sedan dagen med min första, men dagens andra danspass! Den här gången var det dags för Caroline (GymGlam) att göra entré! Jag förundras verkligen av Caroline som kan få något så vansinnigt knepigt (enligt mig) till att faktiskt både bli begripligt och i slutänden ganska lätt. Caroline är den ende (jag upprepar ende) som faktiskt kan få mig att dansa OCH följa en koreografi utan att gå in i allt för många av mina medmänniskor!

PICT0054 Caroline får Nilla att dansa!

Jag avslutade med spinning med Emil och ett bättre avslut på dagen kunde jag inte ha fått! Emil hade ett helt pulsbasserat pass vilket var det, enligt mig, mest perfekta. Att låta kroppen styra efter en hel dags träning är både smart och effektivt.

Efter lite cykelstrul hamnade jag tillslut längst bak bredvid Mattias, vilket visade sig vara en alldeles utmärkt plats. Mycket pepp och mycket jävlar anamma tog mig (och alla andra i salen) genom pulszoner mjölksyrekänningar och branta backar! Fantastiskt!

Kvällen
Efter att ha stressat hem,länsat “godispåsen” efter allt ätbart,  duschat, fixat till mig och hällt i mig en kopp kaffe, begav jag mig till resturang Sangria vid Vanadisplan där några av oss skulle äta middag. Ett perfekt avslut på en perfekt dag!

PICT0058

4 kommentarer:

soffan sa...

Kul kul kul :)!

Pernilla sa...

Snacka om helhelg! =) Ni verkar ha haft urskoj.. Synd att tån inte fixade Afro Dansen - den ska vara rolig säger de som har testat.

Hoppas Du får en lika bra start på kommande vecka!

ÄtaTränaKämpa sa...

Superroligt att träffa dig igen! Ses vi på fredag på Les Mills träningsträff?
Kraaam

Anonym sa...

Åh, det var så skoj!