20 apr. 2010

Dubbla pass en tisdag!

Jag har kickat igång kroppen efter helgen med skön Flow och återhämtnings Spinning!

Flow
Man blir bra på det man tränar på, heter det ju! Nu har jag försökt träna Flow minst en gång i veckan och faktsiskt så börjar både min rörlighet och balans att bli bättre. Dock tog jag det lite lugnt i Hunden då min tå inte riktigt gillar att stå på tå!

random4

Men förutom det va det riktigt riktigt skönt att både få sträcka ut, vrida runt, plåga magen i pilatesövningarna och slutligen slappna av efter genomfört pass.

Spinning
Jag borde ha stannat där, tagit den sköna känslan, åkte hem och ätit middag. Men nu gjorde jag inte det. Jag missade morgonspinningen eftersom jag sov för tungt och således skulle jag ta igen detta. Så direkt efter Flow-passet sprang jag in i spinningsalen för 55 minuter cykel!
SpinningcykelMen, idag hände något som inte händer mig så ofta. Hur mycket jag än la på i motstånd, hur mycket jag trampade och slet och hur mycket mjölksyra jag än fick i musklerna, rörde sig inte pulsen ett dugg! Jag svettades floder men klockan gick endast och bara upp till 80% hur gärna jag än ville pressa den mer. Så efter ca 2/3 delar av passet insåg jag det omöjliga och höll mig runt 75 resterande av tiden och får helt enkelt se det som ett rent och skärt återhämtningspass!

Men nu undrar jag om någon kan förklara för mig varför det blir så här? Vad vill kroppen säga mig när pulsen vägrar att stiga trots hårt arbete? Kan någon förklara för Nilla!?!

Nu hoppas jag att kroppen är på väg tillbaka för i morgon ska jag testa något nytt! Efter det väntar vila på torsdag och sen fullt ös på LeMills träffen på fredag!

2 kommentarer:

soffan sa...

Det ska bli skoj att träffa dig på fredag! Ser verkligen fram emot en helg i Stockholm, med en massa rolig träning och gött häng :).

Suzan sa...

Fullt ös! Ha så kul!