24 maj 2009

Jag fick en idé!

Innan jag skulle somna igår låg jag och funderade på det här med löpning. Hur ska jag göra för att det som hände här om dagen inte var en engångshändelse, hur en sån som jag ska få rumpan ur vagnen och faktiskt göra sitt bästa för att bli en tjej som gillar löpning.

Innan jag sa hej till herr Blund kom jag tillslut fram till en lösning som jag tror fungerar. Nu ska jag bara dubbelkolla en grej med min kära vän, kolla upp lite förutsättningar och sedan lovar jag att jag skall offentligöra mina planer.

Fram till dess tänkte jag spendera dagen på stadens gator, glo lite i skyltfönster, äta en glass (japp, laktosmedicinen ligger i väskan) kanske komma hem med en eller annan kasse, men framförallt bara njuta av den sista lediga dagen under denna långhelg!

3 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

Ja Du Nilla, Du har säkert Ditt eget svar på den frågan. Jag är inte någon som älskar löpning, tvärtom så är det bland det värsta jag vet.. Men jag vill också kunna räkna mig till skaran som tycker om att springa. Bestämde mig för några veckor sedan, hämtade ett kom igång-program på marathon.se (nybörjarens 12 första steg). Nu är jag inne på vecka 2 och tycker att det går riktigt bra, det går framåt..
Ha en bra söndag och lycka till!

Sara (Träningsglädje) sa...

:-)

när ska vi löpträna?? jag vet - i halmstad!!

Terese sa...

Idag körde jag din favvoträning. Är verkligen skönt att skaka på allt från hår till bröst och rumpa. Kram Terese, www.sparkibaken.se