Är det någon mer än jag som älskar uppstekt pannkaka? Alltså tunn pannkaka som helst är gjorda dagen innan. Du skär upp dom i små bitar och steker dom igen och helst av allt ska dom ätas med strösocker!
Idag har jag ätit uppstekt pannkaka! Nu tillåter inte min diet något strösocker, men lite osötad sylt duger bra även det och jag har ätit mig så mätt att jag nästan är vimmelkantig! Tänk va lite vardagslyx kan göra för en aldeles vanlig tisdag!
4 kommentarer:
Å det blir dubbelt så gott dagen efter. En klick smör och lite socker, sen är lyckan gjord. Fast säg inte att jag har sagt det :)
Ohhh nej, det va inte du Anna, det va mamma! För hemma hos mamma eller ännu hellre mormor när hon levde, fick man alltid uppstekt pannkaka med både smör och strösocker *njutning*
Haha, är det fler än jag som gör så? ;)
O ja det är gott.
Men dom ska stekas tills dom blir liite knapriga, välstekta i smör...
Skicka en kommentar