24 sep. 2008

Gymträning med Puma

Skratt, skitprat, fokuserad träning och en liten sködpadda!

Rygg-biceps-triceps
Idag va det premiär på SATS Stadshagen för mig efter att jag och Puma hade velat fram och tillbaka om vart vi skulle träna. Att komma in på ett ny anläggning ger alltid en speciell känsla och all utrustning nästan luktar nytt och gott! Sen att jag hade ett super sällskap gjorde ju saken inte sämre!

Idag va det som sagt va min tur att sätta ihop ett program och vi körde följande övningar: Sittande rodd, Latsdrag brett grepp, ryggresningar på pilatesboll. Bicepscurls med stång, hammercurl med hantlar, puchdowns i supersett med omvända puschdowns samt tricepsextentions med viktplatta. Passet tog cirka en timme och då ingick även lite skitprat och ett gapskratt.

Anledningen till skitpratet konstaterade vi efter träningen, var att vi inte har setts på så länge. I vanliga fall ingår inte skitprat mer än i omklädningsrummet innan och efter men idag var skitpratet nödvändigt och när Puma kom på den otroligt smarta idén att vi skulle köra ryggresningarna på en pilatesboll bröt gapskrattet ut. Jag tror vi båda kände oss som en söldpadda på rygg som sprattlade med benen utan att komma runt på rätt köl! Men nu har vi bestämt träningsdate redan nästa vecka och då e vi nog tillbaka till vår effektiva träning igen!

Middag
Nu har jag inmundigat dagens middag som bestod av min kalasgoda "bulgur risotto" med räkor, lime, chilli, melon och keso. Det är bara så synd att den laktosfia keson har mycket att önska, tänk om Arla kunde utveckla en laktosfri keso som faktiskt går att äta. Åhhh vad jag saknar riktig Keso!

PS: Eftersom Puma hade med sig kameran idag så kan jag tipsa om att kika in hos henne för att se dokumentation av dagens träning D.S

5 kommentarer:

Sofy sa...

Halloj! Åh vad bra att turas om med upplägg, då blir det hela tiden överraskningsmoment! Jag gillar!

Ska genast kolla in foton hos puman...

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

hahah ja eller så e vi lite lata *skrattar* men visst är det bra med både överaskningar och lite variation, annars e man ju lätt kvar i gamla vanor och träningsupplägg!

Puma sa...

tack för sällskap! skickar lite bilder till dig! :-)

Puma sa...

nej fan. råkade radera bilderna!!!!!!! nu måste vi träna igen nilla - och dokumentera igen!!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hahahah, vi kör igen på tisdag ;) glöm inte kameran *skrattar*