24 sep. 2008

Dagen efter kettle bell!

Jag provade det ryska träningsundret i ca 10 minuter igår, 10 minuter varav 3 gick åt till att gå igenom hur man skulle göra. Anledningen till att det bara blev 10 minuter var att det egentligen va en arbetskamrat som hade genomgången och jag bara råkade gå förbi i slutet och fick hoppa in för att prova!

Idag känns det däremot som att jag körde 1 timme! Jag har så ont i magmusklerna så det e svårt att skratta! Axlarna värker om jag gör oanade rörelser och baksida lår vrålar om jag vill sätta mig ner i allt för hög hastighet! Man kan lugnt säga att dessa klumpar till träningsredskap gör skillnad tillsammans med att man tränar med sin egen vikt (kroppsvikten)! Jag ser både fram och bävar inför dagen då jag ska ha min riktiga genomgång för dagen efter lär jag behöva gå ner till hjälpmedelscentralen och kvittera ut en rullstol!

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Lyckades du klara dig utan blåmärken på underarmarna? När jag testade såg jag helt misshandlad ut efteråt :( Men det var jättekul!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Japp, jag har faktiskt lyckats utan blåmärken, men det va ju som sagt bara 10 minuter! Däremot räknar jag med blåslagna armar när det blir en timmes tränign med dessa klumpar! Men visst va det rätt skoj!