30 sep. 2008

Ny vecka och ny träning med Puman!

Idag hade vi inte riktigt lika mycket skvaller att uppdattera varandra om, så idag var vi återigen löjligt fokuserade och koncentrerade på träningen! Men visst, vi skvallarade både om Berlin och tänder i omklädningsrummet!

Bröst-axlar
Så va det då bröst och axlar som stod på dagens program och Puma bestämde (eftersom det var hennes tur) att det var vi och pilatesbollen som skulle vara vänner idag. För bröstet kördes bröstpress och bröstflyes liggande på pilatesboll och sedan försökte sig Puma på armhävningar med en hand på en liten boll och den andra i golvet. Eftersom jag inte kan göra armhävningar med händera på golvet pga handleden, har jag lovat att köra mina i morgon på jobbet där det finns andra hjälpmedel!

Sedan gick vi över till axlar! Förs drag till hakan, ståendes på en bosu-boll, med skivstång och sedan hantelflyes allá Pernilla, dvs först två sett med åtta repetitioner och sedan droppsett 1*8, 1*10 och 1*12! Sen svider det i axlarna kan jag lova! Avlutningsvis blev det några sett för baksida axlar, även det på pilatesboll!

Inga kommentarer: