17 juni 2008

Spinning/core på Tule

Det va väldigt länge sen sist, men så här i efterhand kanske det va aldeles lagom!

Spinning/core
Idag har jag premiär beökt SATS Tule! Puma hade bestämt (ja det e bra när man har en egen bestämmare faktiskt) att vi skulle cirkelträna idag och jag va inte sen att hänga på. Innan, eftersom jag hann med god marginal, tänkte jag köra 30 minuter spinning som uppvärmning och sen kanske lite mage med Puman!

Nu blir det inte alltid som man tänkt sig! För träningskompisen kom det jobb emellan så hon skulle inte hinna i tid och jag ville inte köra cirkelträningen solo eftersom jag fortfarande känner mig lite risig i magen. Alltås blev det ett Spinning/core pass för mig istället! Å så här i efterhand kanske det va det bästa! Visst jag hade taggat upp mig för stenhård cirkelträning men det visade sig att kroppen tyckte att just 2*30 minuter var aldeles lagom hårt och jag kunde verkligen ta ut mig under båda klasserna! Å ja, det kommer nog kännas i magen på mer än ett sätt imorgon skulle jag tro!

Morgondagen
På tal om i morgon föresten. Då ska jag hjälpa min kompis C med lite styrketräning på hennes hemmagym och själv ska jag mest stå och passa vikter. Sen, senare e det ju ödesmatch i fotbollen för det är då de svenska pojkarna ska spöa skiten ur ryssland va det tänkt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Längtar redan till kvällen! Men först blir det ett spinningpass efter jobbet!