4 juni 2008

Bröst, Axlar och BodyBalance

Varför sluta, när man är igång?

Styrketräning
Efter dagens arbete va det så dax för dagens träning! Eftersom jag hade ett pass att gå på klockan 18:00 hade jag tid mellan jobb och passet att köra lite styrketräning. Jag började med bröst men tog det lite lugnare idag. För det första tränade jag själv och hade således ingen som kunde "passa" mig i bänkpressen, för det andra så bråkar ju mina biceps med mig idag. Därför koncentrerade jag mig på att köra bröstet i maskiner. Jag vet, inte helt bra! Men hellre det än ingenting alls konstaterade jag!

Bröstpress i maskin och sned press i maskin följt av bröstflyes med hantlar i superset med bröstpress med hantlar vad det jag körde för just bröstet. Efter detta va det dax att gå över till axlarna, som jag i min förvåning kände mig riktigt stark i idag. Axelpress i maskin följt av drag mot hakan i CC och tillslut axelflyes med hantlar där jag för första gången på länge fullbordade hela proceduren, dvs först 3*8 och sedan drop-set 1*8, 1*10, 1*12. Sen va dom slut, axlarna mina!

BodyBalance
Jag blev klar tidigare än jag trodde och hade faktiskt 10 minuter innan passet att bara lägga mig ner på mattan och slappna av! Det va riktigt sköönt och kändes behövligt för att komma in i sinnes stämning inför BodyBalance:en. Idag va det ett nytt pass och oj va det va krångligt och framförallt tungt. Enligt min mening va det mycke tyngre än det förra passet och framförallt va det mycket att hålla reda på. Idag hade jag även usel balans i fötterna och vänsterfoten gjorde till och med ont och bråkade med mig under passet. Jag vägrar tro att det har att göra med prommenaden igår, men det skulle f*n inte förvåna mig om det var så! Nå ja, det går fler tåg och nästa gång kan ju faktiskt bara bli bättre!

Efter träningen tänkte jag svänga förbi Kungsträdgården och äta middag. Det är ju "Smaka på Stockholm" där just nu. Det visade sig vara en dum och långsökt idé! Det var proppfullt överallt, köerna ringlade sig löjligt långa och om man nu mot förmodan skulle få tag på något att äta, fanns det inte en chans att få sätta ner rumpan någonstanns. Så jag vände näsan mot tunnelbanan istället och har ätit min middag hemma istället. Men det finns nog en viss risk att jag åker via Kungsan någon annan dag, lite tidigare och utan träningsväska på axeln.

Inga kommentarer: