7 juni 2008

Jordens isärklass fulaste bonnabränna!

Lunchen igår blev både trevlig och mycket llägnre än någon av oss hade plannerat. Men vad gjorde det? En dag i Kungsträdgården och vid Djurgårdsbrunnskanalen gjorde inte på något sätt ont MEN det skapade världshistoriens fulaset bonnabränna. Så nu står jag inför ett enormt problem eftersom jag ska ha en ärmlös klänning på kvällens kalas, men med dom här armarna vill man inte visa sig utan tröja! Får helt klart fundera ut hur detta, på bästa sätt kan lösas!

Premiärturen med racern
Nu har jag varit iväg på premiärturen med racern! Det blev en tur på ca två timmar med en kortare stopp för frukost i Midsommarkransen på vägen tillbaka hem! Det va fantastiskt skönt att trampa ute bland folk men kanske inte lika mycket träning som att sitta på en spinningcykel. Detta får dock bli dagens träning då jag nu tänker vila upp min kropp inför kvällens aktiviteter!



2 kommentarer:

Anonym sa...

även om det inte går att jämföra spinning med vanlig cykling så är det ju jättebra att vara ute och cykla i två timmar, det skulle aldrig jag orka.
Ska du inte till svandammsparken och lyssna på musik idag?

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Funrun: ja, jag va där en jättesnabbis med min lillasyster, men nu ska jag iväg på 10 års kalas där det som fyller år är ett förhållande. alla chanser för att kalasa eller vad säger man!
Hoppas att du va där och hade det underbart i solen!