25 sep. 2007

Mental kurrering!

Efter lunchen och träningen sa det PANG!

En doft av malt!
Min chef frågade mig vid tre tiden om jag hade smugsupit läkarsprit eller möjligtvis Whisky till lunch, mina kollegor gick omvägar tunt mitt skrivbord efter ett och halv fyra sa kroppen ifårn och jag åkte hem. Träningen idag gav nog inte bara utdelning i form av träningsverk utan även i en altstämma. Jag tror att jag har snor någonstans från pannloben till haktippen, smaklökarna i munnen har gått och gömt sig samt termostaten i kroppen lagt av. MEN jag är inte däckad, inte än!

Nu har jag sovit sen 5 vaknade till för en stund sendan eftersom det verkar som att Polly sesången slår till tidigare än vanligt och undertecknad var tvungen att besköa väl känt hemlighus samt att törsten var oåterkallerlig. Jag har slängt i mig ytterligare en halv karta Espiritox och en huvudverkstablett och skall snart åter äntra vertikalt läge bland kuddar och täcke!

Jag tänker alltså inte däcka igen, jag skall stå upp och vara pigg i morgon, om det så är det sista jag gör. Inte bli mera sjuk nu, jag har varit det nog i höst, jag orkar inte mer! Och med tankens kraft tänker jag inte lägga mig för någon bacill! Jaghar en träningsdate med Puma imorgon som jag sett fram emot i flera dagar och den tänker jag inte missa! Så det så!

Så nu ska jag mentalt kurrera mig, sova fem kvart i timmen av det som är kvar av natten och sedan möta morgondagen pigg, glad och allert! Så det så!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha..bra försök! Låt mig gissa. Du är sjuk?