26 sep. 2007

F*N

Det gick sjävklart åt helvete....

Altstämman
Jag vaknade imorse och va på väg upp, ställde mig i duchen, packade väskan och va så nära att gå ut genom dörren som man bara kan vara, då kom hostattacken from Hell! Det var bara att vända i dörren och inse sitt misslyckande. Vända tillbaka till kaffeapparaten och myskläderna och hoppa tillbaka under täcket. Inse sitt misslyckande! Jag rinde självklart till jobbet och när dom svarade hörde dom inte att det var jag utan undrade om det var någon som ringt fel, då insåg jag att jag gjorde rätt. Jag skulle helt enkelt inte åka dit.

Nu har jag även hört av mig till Puma som även hon knstaterade att "det låter inte änns som du och du borde ligga hemma och dricka te" och det e precis det jag gör, fast inte te då. Jag kan inte dricka te, jag får feber av te. Det är nämligen så nära förknippat med att jag är sjuk eftersom jag alltid fick te av min mamma när jag mådde så här. Men jag dricker kaffe och funderar starkt på att plocka fram en liten Whisky i medicinskt syfte. Min pappa säger ju att Whisky är medicin så då borde det vara så!

Dålig eftermidagsTV
Det värsta med att vara sjuk är att det är så vidunderligt dålig eftermiddags TV. När ajg opererade mina fötter och va tvungen att ligga helt stilla i en vecka svor jag långa haranger över detta och trots att det är 2 år sen nu, så har utbudet inte blivit bättre. Glamor i alla ära, men roligt är det inte! Då är det bättre att vara riktigt, riktigt sjuk och sova hela dagarna så man slipper eländet!

Längtan
Jag längtar, längtar, längtar till lördag! Kan det inte bli lördag i morgon?!!! Jag längtar tills jag kan andas med näsan igen då mina läppar just nu har intagit en fnasig karaktär. Jag längtar efter Polly! Jag längtar tills att min mage skall lära sig hantera de nya medicinerna och jag längtar till att få kramas!

Vad längtar ni efter?

4 kommentarer:

Terese sa...

Krya på dig vännen. Att vara sjuk är det värsta som finns. Det verkar som att det är högsäsong för snuva. 7 av 9 i min klass är sjuka (vi är en liten grupp). Och jag är livrädd för att bli den åttonde. Men än så länge har jag klarat mig *peppar, peppar*.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja du... jag VILL INTE vara sjuk... det e trist.... å jag tycker faktiskt inte att Whiskyrösten passar mig... så nu får det va slut på det här tycker jag!

Puma sa...

Lilla gumman. Ta en whisky och gurgla. Då brukar det bli bra!! Och.. haha... det lät verkligen inte som du på telefon. Förlåt om jag skrattar men du lät verkligen jättesjuk. Inte roligt. Jag vet. Usch, nu känner jag mig elak som skrattar... ;-)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hahah ingen fara gumman! jag skrattar åt mig själv, för som du säger så låter jag faktsikt inte riktigt klock just nu *s*