4 sep. 2007

Å så va det tisdag igen

Ny äten, ny tränad men inte ny duchad!
I dag va det så dax att köra ett riktigt skönt pass igen. Det blev ett spinning klockan 17.30 tillsammans med Terese:s äkta hälft Glenn på "förarplatsen och med min kalaspingla till träningskompis Puma bredvid mig! Som vanigt var passet rakt, enkelt och svettigt men det märks att man inte riktigt är vän med den nya, mer "strikta" musiken. Jag tror dock att det där kommer att lösa sig met tiden, både för de som sitter där framme, men också för oss i salen!
Visst kommer det presonliga musikupplägget försvinna, vilket är trist! Men å andra sidan kommer ju inte det personliga i upplägget gå om intet, så som sagt, det där kommer att bli bra när alla parter blir lite mer varma i kläderna. Fast vissa låtar kommer man nog bli så där trött på så att man kräks, men då får jag helt enkelt stänga av öronen och istället lyssna till min ökande andhämtning istället :)
Rygg och triceps
Eftersom jag inte tränade i morse och således kunde gå från jobbet vid 16.00 hann jag även med att köra ett rigtigt ordentligt pass både för rygg och triceps. Ett nytt upplägg som ni ser, men jag känner att jag måste förändra lite eftersom kroppen e en listig maskin som lätt vänjer sig. för ryggen blev det sittande rodd, hantel rodd, "fusk" chins och lastdrag och så två sega men nyttiga övningar för den välbekanta "hej-då" muskeln! Jag hann faktiskt med lite mage också, sittandes på en bänk och så dra upp benen mot bröstet (e det nån som fattar). Jag gillar den övningen då man verkligen kan suga ut allt till den sista lilla orken inte finns kvar!
Det där med att plannera
För dom som känner mig väl är det allmänt kännt att jag inte är något värst bra på att plannera! Inte för att jag inte vill, men det ligger liksom inte riktigt i min natur då jag hellre gör saker spontant än att göra allt enligt en bok. Men nu, när jag försöker göra något åt sommarvolangen runt magen så måste jag plannera både vad gäller mat och träning, men även allt annat. Plannering börjar bli en liten del i min vardag, men jag måste erkänna, jag tycker att det är svårt och ibland trillar jag dit, misslyckas med planneringen och allt verkar rasa på en gång. Det är då man måste ta fram det där mentala målet, dom små hornen i pannan OCH känslan av att jag kan!



2 kommentarer:

Puma sa...

Va??? Och jag som trodde att du GILLADE att planera? Haha. Jag har visst fått det alldeles om bakfoten... :-) det var iaf kul att träna med dig idag. Kändes som om det var länge sen!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Nej du min vän... plannera är min akilleshäl... men jag jobbar på det *skrattar*
Det samma tjejen! Det va ju jättekul jue!