18 nov. 2008

Lördags buset!

Nu är det hög tid att avslöja vad jag pysslade med i lördags! Jag, min syster, min kusin Lina och ett par andra tjejer var och hade en timmes "Lapdance" med vår egen instruktör. Å herre gud säger jag, vad jag skrattade! Man kan väll säga att det var en "en gång i livet" upplevelse och att jag är en erfarenhet rikare, men herre gud säger jag bara! Det va höftvickar, kräla en sväng på golvet, "playboy" sparkar och så av med kläder, kepsar och lite annat! Behöver jag säga att vi skrattade rätt mycket i vår lilla grupp!

5 kommentarer:

Puma sa...

låter kul. tog ni inga bilder? :)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Mmmmm men dom får du se sen... vet inte om min kusin vill exponeras här i bloggen *S*

Sofy sa...

Phu. Oj, oj. Häftigt..eller, jag vet inte vad jag ska tycka. Men KUL att ni hade KUL!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja alltså sofy.... det va kul att faktiskt vågat göra det en gång, det va kul att inse att det krävs mycket teknik för att få det att se så där "naturligt" ut... men som jag sa, en gång räcker... nu kan jag bocka av det i min "detta har jag gjort" lista och hitta på nya bus

Anonym sa...

Förstår att ni hade kul. Jag hade själv hysteriskt roligt när jag provade på "pole dancing" här i Sydney. Det är väldigt populärt på gymmen. Fick "brännskador" på händer och ben efter att ha halat upp och ner och svängt runt en påle. Och mycket höftrullningar och sexiga poser blev det. Lap dance måste jag nog också prova!
Kul att du hade kul.