6 nov. 2008

Öhhh.. va? God morgon!

Det blev ingen tränign alls igår, det närmaste jag kom SATS va nya SATS Magazine som låg på hallgolvet när jag väl kom hem!

Jobbe (skall sägas med en klang av gotländska)!
Igår, innan jag faktiskt fick komma hem, skrev jag ett mail till en av våra "kunder" som vill ha en grej av mig, och frågade om han kunde ge mig ungefär 10 timmar extra på dygnet i utbyte mot hanns efterfrågade prisindikation. Idag svarar han med ett skratt och lovar att hans ka se vad han kan göra! Jag hoppas att han lyckas för jag skulle verkligen behöva dom där extra timmarna just nu!

Igår blev jag alltså fast på jobbet igår. Först på ett möte som drog ut på tiden, sen framför ett Excell ark större än bibelns alla tecken! Där satt jag och försökte klura ut var och framförallt förstå varför det stod stora siffror på "fel" ställe och klockan gick! När magen började kurra olidligt mycket, jag inte änns va halvfärdig (ni vet vad jag ska göra idag va...) var tiden ute både för träning och annat kreativt arbete, så jag åkkte hem, slevade i mig lite yogurt (laktosfri så klart) och la mig på soffan och skulle "vila" lite.

Nästa gång jag slår upp ögonen undrar jag varför det e så ljust ute men konstaterar, när jag tittar på TVn (som fortfarande står på), att klockan e kvart över sju på morgonen! Jag har alltså sovit i soffan, med jeans, tröja, halsduk och munkjacka hela långa natten och inte vaknat en enda gång! I rummet lyser lampan, TVn står på och ja det e helt enkelt full rurlle hemma hos mig! Jag har sovit mer än 10 timmar i ett och samma läge, i en ganska liten soffa utan täcke och inte ens vaknat! Jag tror visst att jag va ganska trött!

Nu är det en ny dag med gamla siffror men med ny träning! Jag grämer mig över att jag missade Pia passet när jag läser Pumas redogörelse från gårdagen, men ibland kommer livet (och sömnen) ivägen! Det är bara att ta nya tag idag!

Inga kommentarer: