3 nov. 2008

Från fredag till måndag!

Oj vad det går fort n'är man har roligt!
Först blev det fredag och jag behövde inte åka till jobbet! Nu ska här tilläggas att jag satt och jobbade sent torsdag kvälloch hade telefonen på hela fredagen, så helt ledig var jag alltså inte, men jag bheövde som sagt inte åka bort till Danderyd på morgonen! Istället var jag och Ciz i nya Forum Nacka och gick omkring bland nyöppnade affärer och filurade på precis som man ska! Vi käkade lunch på ett av många cafén inne i centrum och pratade en förvärlig massa strunt!

Det ända som inte fanns i Forum var en Vila butik, men det löste vi lite kvickt med att åka till Sickla en sväng innan bilfärden tog oss tillbaka hem!

Lördag
På lördagen började jag dagen tidigt! Uppe med tuppen åkte jag in till stan och köpte en föedelsedagspresent till Linda, sprang förbi gymet och körde 45 minuter spinning och va hemma i Hägersten strax innan tolv! Det kallas effektivitet!

Sen blev det hårfix (en burk färg va mer än nödvändig för att dölja det allt mer gråa håret i utväxten) och piff för att sedan svänga förbi Skogskyrkogården och tända ett ljus för farfar, mormor och morfar, för att sedan svänga till Solna och fira Lindas födelsedag!

Söndag
Hipp som happ blev det söndag! Solen värmde och jag gick bort till Anna och hälsade på hennes nya små tjejer som kom hem till henne igår. Anna bjussade på kaffe och Tutti Frutti Passion och vi rev av våra respektive lördagar i rask takt! Sen vände jag näsan hemåt för att starta söndagens "arbete" i form av matlagning till veckans alla matlådor, plock och lite städ! Sen somnade jag snällt framför en gammal Bond film och sov sött ända tills i morse!

Bilder från helgen kommer så fort jag hittat en sladd till min telefon *S*

Inga kommentarer: