14 juli 2008

Träning med lite förhinder!

Lite kinkig spinning och ännu kinkigare core, men jag har rört på mig!

Spinning/core med Terese
Dagens träningspass är kanske inte det bästa jag genomfört, heller inte det mest effektiva! Men jag har rört på mig och gjort så gott jag kunde med en begränsad rörelseförmåga i högerhanden iom gipset som fortfarande sitter kvar. Men det va väldigt trevligt att få tjattra med Terese en stund och få höra lite skvaller efter Vansbrosimningen som hon genomförde i helgen! Starkt tycker jag att det va att simma i 17 gradigt vatten!

Dagens pass va väldigt välbesökt vilket va väldigt kul! Men för mig gick det som sagt inte helt smärtfritt! Spinningen va lite knixig att genomföra. Att sitta med styret högt kändes mest fel och med lågt blev det omöjligt att hålla i det som man ska. Jag kan ju inte vrida armen i den vinkeln jag vill så bäst gick det nästan att stå upp dvs tvärt emot det jag trodde innan men inte heller detta kunde jag göra helt utan problem.

Coren gick ganska bra fram till plankan och när vi skulle stå på alla fyra och träna ryggen satte jag mig på rumpan och tittade på alla andras träning eftersom jag varken kan eller får vrida handen i just den possitionen!

Åhhh vad jag längtar till torsdag, då åker förhoppningsvis gipset all värdldens väg och jag kan börja träna ordentligt igen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va rädd om handleden gumman...det KAN bli värre också om inte lilla handen får vila... :(

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Jag är rädd om handleden.. i alla fall lite *s* men jag vet, bättre att ta det lugnt nu och bli bra sen än tvärt om!