8 juli 2008

Det var tur att jag hann träna igår....

Min högra hand i gips!

10 dagar i gips, sjukgymnast och högläge, den domen fick jag idag efter 2 timmar på akuten på Danderyd! Jag har en akut inflamation i handleden, svullen blå och det gör fruktansvärt ont!

Jag har gått med känning i handleden ett par veckor, men i min enfald trott att det skulle släppa! Men idag svullnade handen upp, det kändes som tusen nålar i handen och det gjorde ont så fort jag gjorde något oöverlagt. Det blev helt enkelt ohållbart och jag fick ta min stolthet i örat och besöka läkare! Jag hade dock tur, det fanns en handspecialist som efter röntgen konstaterade att det va just inflamation eftersom jag hade så ont men på ett så odefingerat sätt. Så med ett recept, ett par starka verktabletter innanför västen och handen i paket fick jag tillslut åka hem!

Nu återstår bara prblemet med hårtvätt, diskning och andra praktiska göromål. Måste nog prata snällt med lillasyster tror jag!




3 kommentarer:

Sofy sa...

Oj. AJ. Hoppas du kryar på dig gums!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja precis så kan man säga, detta va ju inte riktigt plannerat. Men säg när det blir så? Jag är dock glad att det "bara" var detta och att det inte kräver operation och annat elände!
Tack vännen!

Anonym sa...

shit, gips och hela baletten! Vad tråååkigt! Men bättre det än något värre som sagt! Krya på dig!