15 apr. 2011

Tält? Nej det är en tröja!

Gahhhh! Jag har problem och inte vilket som helst, utan det absolut vanligaste problemet för oss tjejer! Jag har ingenting att sätta på mig!

Men den här gången pratar vi inte om en kalasblåsa eller en after work utstyrsel! Nej den här gången pratar vi faktisk om träningskläder!

ruffietraining Tält? Nej det är en tröja!

Jag har bokstavligt talat ett berg av träningskläder hemma så problemet borde egentligen vara obefintligt. Men nu är det alltså inte det!

Alla mina överdelar, favorittröjor och linnen, är som tält på kroppen! Detta brukar i och för sig inte bekomma mig särskilt mycket då jag tränar, det e ju ingen modevisning jag är på! Men, ska man träna med ett gäng kamrater hela helgen vill man (läs jag) inte komma som en slashas och få frågan om jag glömt ta med mig tältpinnarna till t-shirt:en!

Tyvärr är jag inte lika lyckligt lottad som många av mina bloggkollegor som får sponsrade kläder hemskickade precis när man behöver byta ut träningsgarderoben. Detta hade dock varit mer än välkommet just nu då plånboken gapar förvånansvärt tom!

Så mina vänner jag träffar i helgen! Det är inga gamla avlagda tältdukar som pryder min kropp i morgon! Så bli inte rädda när ni ser mig! Är ni däremot sugen på tältlunch kan vi säkert ordna med det!

3 kommentarer:

Sofy sa...

Hoppas du anmält din nya storlek!!!

Sofy sa...

Hoppas du anmält din nya storlek!!!

Mammakropp sa...

Ja vad säger man, man inte alltid vara på topp. Men tänk att nästa gång kan det ju bara bli bättre :)


Hopas du får en riktigt trevlig helg!

http://mammakropp.blogg.se