20 apr. 2011

Spring i benen (och lite Yoga)

Igår slog jag distansrekord utomhus! Det är iof inte så svårt eftersom det bara gäller att jogga ett par meter för att slå det, men igår gjorde jag det med besked! 2 varv runt trekanten (det lilla varvet) blir ca 3,8 km å det mina vänner e nog de längsta jag joggat i ett svep någonsin!

jag2 bbc11 Undertecknad med sin namnlapp från BBC!
Bilden är tagen av fina Jane!

Så trots att det inte gick fort och att det runt trekanten är mer än lovligt platt, så är jag överförtjust och ganska lycklig över min bedrift! Små steg framåt blir så småningom ett stort!

På tal om löpningen så har jag bestämt mig för att backa tillbaka ett par veckor på schemat jag försöker gå efter. Detta beror så klart på att jag har tagit samtliga pass inomhus och skillnaden på löpband och grusvägar är ganska stor. Men, eftersom jag har gott om tid, så känns det som ett klokt beslut!

Yoga på SATS
Efter att ha joggat klart och när jag redan satt och väntade på bussen, tittade jag in på SATS Iphone app och insåg att det faktiskt gick ett “vanligt” yogapass på Zenit. Jag bokade mig lite kvickt och istället för att åka hem, satte jag mig på tunnelbanan mot stan!

hjälp

Yogan va skön för kroppen men jag tyckte nog att den va ganska platt och tråkig. Jag har ju skämt bort mig med “fin-yoga” på yogastudios runt om i stan på senare tid, så det kanske inte är så konstigt! Men, trots detta så tackade kroppen mig med att släppa de sista spänningarna från helgen och känns idag mjuk och “som vanligt”. Nu väntar jag bara att vattnet som samlats skall släppa och sen är jag mig själv igen!

3 kommentarer:

Emliscious sa...

du är så himla duktig! du gör massa fina framsteg!! =)

pernillaBredolt. sa...

Härligt att läsa! Glädjs med dig!

Västgötskan sa...

Jätteduktig du är!

Löpning är inte min grej, jag kör mycket styrka och har därför kondition som en överviktig flodhäst. Men jag försöker tvinga mig att köra mer kondition nu och började med intervaller på gymmet, vilket (faktiskt) kändes riktigt kul!

Nu är jag sjuk. Typiskt.. ;-)
Kämpa på tjejen!